REGLAMENT

1. El dissabte 16 de maig de 2020 es celebrarà la 8a edició de la Caminada EntreVinyes Mas Doix.
2. La distància serà de 13 km i 500m+ de desnivell, per el recorregut llarg. I de 9 Kms i 300m+ de desnivell per el recorregut curt (informació pendent de confirmar).
3. La sortida per ambdues modalitats es donarà a les 10:30h  i el control d’arribada es tancarà a les 13:30 hores. En cas de superar aquest temps i continuar la caminada, es farà sota la pròpia responsabilitat del participant.
4. La sortida i arribada serà al Celler Mas Doix (Poboleda)
5. El recorregut estarà degudament senyalitzat i controlat en aquells punts en que sigui necessari. Aquest, transcorre per  camins i corriols entre vinyes i boscos.
6. El recorregut estarà obert al trànsit de vehicles i persones, tot i que en alguns punts hi haurà controls. Caldrà extremar les  precaucions.
7. Hi haurà dos avituallaments líquids, i un solid-liquida durant l’itinerari. També hi haurà un avituallament a l’arribada.
8. Hi haurà servei de WC, guarda-roba i ambulància.
9. Els menors d’edat el dia de la cursa, hauran de presentar una autorització dels pares o representants legals per poder participar. L’autorització es trobarà a la web de la cursa. S’haurà d’imprimir, complimentar i firmar pels pares o representants legals i presentar-la a recollida de pitralls. Els menors de 16 anys, a més a més, hauràn d’anar acompanyats d’un adult.
10.La inscripció i el pagament es farà únicament per Internet.
11.El preu de la inscripció és de 18€. La inscripció només serà vàlida una vegada s’hagi efectuat el pagament on-line.
12. L’últim dia d’inscripció on-line serà el 13 de maig a les 23:59h. o quan s’arribi al límit màxim de 300 inscrits. En cas de quedar dorsals, es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa, si n’és el cas, s’informarà a la web i xarxes socials.
13.L’organització contractarà una assegurança de responsabilitat civil i una assegurança accidents temporal vigent amb la normativa actual. (mínim assegurança obligatòria esportiva segons Reial Decret 849/1993, de juny).
14.L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o d’altres perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als participants o que aquests causin a tercers.
15.La inscripció a la caminada suposa l’acceptació del present reglament i la cessió dels drets d’imatge per a material gràfic d’ús de l’organització.