REGLAMENT

1. El dissabte 26 d’octubre de 2019 es celebrarà la 8a edició de la Cursa i caminada EntreVinyes Mas Doix.
2. La distància serà de 13 km i 500m+ de desnivell, per el recorregut llarg. I de 9 Kms i 300m+ de desnivell per el recorregut curt (informació pendent de confirmar).
3. La sortida per ambdues modalitats es donarà a les 10:30h  i el control d’arribada es tancarà a les 13:30 hores. En cas de superar aquest temps i continuar en cursa, es farà sota la pròpia responsabilitat del participant.
4. La sortida i arribada serà a Poboleda.
5. El recorregut estarà degudament senyalitzat i controlat en aquells punts en que sigui necessari. Aquest, transcorre per  camins i corriols entre vinyes i boscos.
6. El recorregut estarà obert al trànsit de vehicles i persones, tot i que en alguns punts hi haurà controls. Caldrà extremar les  precaucions.
7. Hi haurà dos avituallaments líquids durant la cursa, i un altre a l’arribada.
8. Hi haurà servei de vestuari, WC, dutxes, guarda-roba i ambulància.
9. Per participar és necessari tenir 14 anys complerts el dia de la cursa.
10.Els atletes menors d’edat el dia de la cursa, hauran de presentar una autorització dels pares o representants legals per poder participar. L’autorització es trobarà a la web de la cursa. S’haurà d’imprimir, complimentar i firmar pels pares o
representants legals i presentar-la a recollida de pitralls.
11.La inscripció i el pagament es farà únicament per Internet.
12.El preu de la inscripció és de 18€. La inscripció només serà vàlida una vegada s’hagi efectuat el pagament on-line.
13.L’últim dia d’inscripció on-line serà el 22 d’octubre 2019 a les 23:59h. o quan s’arribi al límit màxim de 300 inscrits .
14.L’organització contractarà una assegurança de responsabilitat civil i una assegurança accidents temporal vigent amb la normativa actual. (mínim assegurança obligatòria esportiva segons Reial Decret 849/1993, de juny).
15.L’organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o d’altres perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als participants o que aquests causin a tercers.
16.La inscripció a la cursa suposa l’acceptació del present reglament i la cessió dels drets d’imatge per a material gràfic d’ús de l’organització.

RECONEIXEMENTS

CURTA. Als 3 primers classificats i classificades de la general.

LLARGA. Trofeus en les diferents categories masculines i femenines:
• Junior Masculina/femenina (de 14 a 25 anys): trofeu a 1er/a, 2on/a i 3r/a
• Sènior Masculina/femenina (de 26 a 39 anys): trofeu a 1er/a, 2on/a i 3r/a
• Veterana Masculina/femenina (40 anys i majors): trofeu a 1er/a, 2on/a i 3r/a